Thesas Bokhylla

"Just one more page..."

För Dig Fångad

Kategori: Böcker

 
Historien om Eva och Gideon fortsätter.
Detta är fjärde boken i Sylvia Days crossfire-serie.
 
Om boken:
"Gideon kallar mig sin ängel, men det är han som är miraklet i mitt liv. Min underbara, sårade krigare, så fast besluten att döda mina demoner samtidigt som han vägrar att möta sin egna.

De löften som vi hade utväxlat borde ha bundit oss hårdare än någonsin. I stället öppnade de gamla sår, smärta och osäkerhet, och lockade fram bittra fiender ur skuggorna. Jag kände hur han gled ifrån mig och min största rädsla blev verklighet. Vår kärlek testas på ett sätt jag inte var säker på att jag klarade av.

Vid den ljusaste tiden i våra liv kom mörkret ifrån hans förflutna och hotade allt vi hade jobbat så hårt för. Vi står inför ett fruktansvärt val: gå tillbaks till våra tidigare liv och tryggheten det skulle innebära eller fortsätta kämpa för en framtid ihop som kändes allt mer avlägsen och hopplös ..."
(texten tagen från Adlibris.se)
 
 
 
Den här boken hade jag väntat på att läsa.
Jag trodde att det här var slutet men tji fick jag.
 
Jag älskar verkligen Sylvia Days böcker och hennes sätt att beskriva miljöer och personer i sina böcker.
Samtidigt tycker jag att det känns lite utdraget med den här historien och nu när jag vet att det kommer bli en bok till så kan jag inte låta bli att undra om det inte till och med kommer bli lite tjatigt med alla turer mellan Eva och Gideon.
Men inte kommer jag låta bli att läsa nästa bok för det. Jag väntar på den med spänning.
 
Sylvia Day har verkligen blivit en av mina favoritförfattare och det är absolut inte den sista boken jag läser av henne.
 
Jag ger den 4,5/5 i betyg.
 
Försökte ta reda på när nästa bok kommer ut men den har inte fått något release datum än så får nog allt ta och vänta. 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: